Wednesday, January 26, 2011

SPORDIKLEEBIS CIEAURA CX2


CX2

Igas CX2 pakis on kaht tüüpi kleebiseid, CX2 Professional Strength Energy kleebis jaCX2 Circulation and Discomfort kleebis. CX2 Professional Strength Energy kleebis tõstab trenni tegemise või võistlemise ajal oluliselt vastupidavust, sitkust, mõtteselgust ja keskendumisvõimet ning  lihasmassi. Selle kleebise kuju on sarnane Pure Energy  kleebistega (ovaalne), kuid ta on tugevaima mõjuga, mis hetkel turul saadaval. Kleebise mõjul aktiveerite isegi selliseid energiaid, mis aitavad lihastel kiiresti pingutavast sooritusest taastuda. Allpool on lisatud leiate 3 ja 5 kleebise  paigutamise soovituslikud asukohad kehal. Mõlema paigutuse korral  kasutage ainult CX2 Professional Strength Energy kleebist.
CX2 Circulation and Discomfort kleebis on ruudukujuline.  Kleebis  on mõeldud asetamiseks (lisaks CX2 Professional Strength Energy kleebisele) sellisele kohale kehal, mis teie hinnangul saab kõige enam tundma ebamugavust või hakkab spordivõistluse ajal või pärast valutama.
Kuigi neid kleebiseid võivad kasutada kõik, on CX2 välja töötatud noorema, väga aktiivse põlvkonna jaoks (alates keskkooliõpilastest või noorematest kuni professionaalsete sportlasteni) – andes neile teravust. Koos aitavad need kleebised jõuda igal sportlasel iga kord oma võimete tippu. Kleebiste kasutamist soovitavad mitmed spordi tipud nende hulgas Lisa Leslie ja Colt McCoyKleebised on ka saanud antidopingu alase sertifikatsiooni,  mis on oluline olles rahvusvaheline sportlane.


Kleebiste asetamine mängu päeval:

On kaks võimalust – esimeses kasutatakse 3 CX2 Professional Strength Energy kleebist, teises lisatakse neile veel 2 CX2 Professional Strength Energy kleebist.  Seejärel võite asetada CX2 Circulation and Discomfort kleebise sellisele kohale  kehal, kus eeldate spordivõistluse toimumise ajal või peale võistlust ebamugavust või valu. CieAura CX2 holograafilised kleebised toimivad paremini, kui kehas on piisavalt  vett. Järgnevalt on toodud mõned üldised akupunktuuri punktid koos nende mõjuga kehale.  Akupunktuur kasutab sageli mitut akupunkti samaaegselt, et soodustada energia liikumist kogu kehas. See ei ole püüe selgitada põhjalikult akupunktuuri, vaid näidata  ainult kleebiste  parimad asetamise kohad kehal. CieAura CX2 holograafilised kleebised toimivad paremini, kui need asetada akupunktuuri punktidele – seal saavad need kõige paremini mõjutada keha energiavooge.

3 kleebise asetsemine:

Vastavalt akupunktuuri kaartidele nimetatakse akupunkti          (CV17) “Energia Mereks” ja läbi selle punkti võib parandada energia, vere ja hapniku tsirkulatsiooni kopsude ülemistes ja alumistes sagarates.  CV17 on ka peamine hingamisteede omastamise  keskus ja võib olla väärtuslik koht  õla külgmiste deltalihaste liigutamise probleemide korral. CV17 asub rindade vahel rindkere keskjoonel.
Punkti nimega „Kolmik Kuumendi” (TH5) nimetatakse akupunktuuris  “Sisesekretsiooni Süsteemi Meisterregulaatoriks.” Vastavalt akupunktuuri teadmistele võib läbi selle punkti tugevdada sääremarjade lihaseid, pahkluid ja puusa liikumist, parandada kuulmist, olla abiks närvisüsteemi ja emotsioonide reguleerimisel. TH5 aitab toidu omastamisel (metabolism), vähendab väsimust ja keha temperatuuri ning parandab mõttevõimet, kontsentratsiooni ja keskendumist. TH5 asub käevarre siseküljel keskel umbes 3,5 sõrmelaiust  randmejoonest ülalpool. Kui te valite antud akupunktuurpunkti, siis soovitame kanda randmesidet, mis aitab kleebist sportliku tegevuse ajal paigal hoida. 
Kõhu Punkti (ST36) nimetatakse akupunktuuris “100 miili punktiks”. Läbi selle akupunktuur punkti on võimalik  käsivarsi, kaela ja jalgasid tugevdada, kuna läbi selle punkti tõstetakse kogu keha energiataset. ST36 võib suurendada vertikaalset ja horisontaalset liikumist kehas ning parandada kaugele nägemist. Akupunktuuris on see punkt tõhus väsimuse ja ülekuumenemise leevendaja. Punkt asub 4 sõrmelaiust põlvekedrast allpool, üks sõrmelaius sääreluust sääre väliskülje poole. Jalalaba üles alla liigutamisel on tunda selles kohas lihaste liikumist.


2 lisakleebise asetsemine:

Järgmised 2 kleebist täiendavad ja teatud mõttes viivad lõpule energia voolamise. Kontseptsiooni Anumale (CV6) osutatakse kui “Energia Kaevule” ja läbi akupunkt mõjutatakse neere, lihaseid, kõõluseid, liigeseid, luuüdi ning parandatakse energia tsirkulatsiooni ja hapnikuga varustamist. Samuti on tõdetud, et punkt suurendab heaolu tunnet, kuna ta toetab keha ja meele ühendust. CV6 asub rindkere keskjoonel ligikaudu 2 sõrmelaiust  nabast allpool. 
Viimane punkt sellel paigutuste kaardil, mis võib aidata, on Juhtiv Sõiduk 4 (GV4), mis asub selja keskjoonel teise nimmelüli all umbes naba vastas. GV4 nimetatakse “Väravaks Energiavaru jJuurde”, mis osaleb energia tasakaalustamisel reguleerides adrenaliini tootmist ja ACTH - adenokortikotroopset hormooni. Koos teiste punktidega on akupunktuuri spetsialistid näidanud, et GV4 tugevdab reie tagumisi lihaseid, sääremarja lihaseid ja pahkluid, parandades ühtlasi kogu keha organite ja lihaste tasakaalu.


No comments:

Post a Comment