Friday, November 26, 2010

Cieaura kleebis - tõhus kodune akupunktuur toode




3000 AASTANE TEADUS JÕUAB 21.SAJANDISSE

Läbipaistev holograafiline kleebis CeAura on uus revolutsiooniline tehnoloogia, mis kasutab läbiproovituid ja tõhusaid homöopaatilisi ravimeetodeid viimased 3000 aastat. Läbipaistvad Holograafilised Kleebised on arvutisse programmeeritud hologrammid, kasutades neid inimeste või loomade kehal, reageerivad need loodusliku bioloogilise magnetväljaga, mis ümbritseb keha, võimaldades kehal saavutada  tasakaalu oma energiaga. Kui hologrammiga CieAura kleebist kohaldatakse konkreetsete akupunktuuri punktidega, tekib teatud tulemus vastavalt energia kanali funktsioonile- rohkem energiat, vastupidavust, sügavam  ja rahulikum uni,  või vabastab kleebis keha erinevatesse piirkondadesse kogunenud pingest , mille tulemuseks on valu. CieAura kleebistes kasutatakse tooni-, värvi-, märgi-, sümboli- ja aroomi kombinatsioone, mis tekitavad  tervisliku positiivse organismi reatsiooni, kui kleebised on paigutatud nõelravi  meridiaanide tundlikele  akupunktuuri punktidele. Hologrammilised CieAura kleebised on programmid, mis põhinevad homöopaatiliste protsesside kombinatsioonil  saavutamaks harmooniat ja tasakaalu elusorganismis ja näevad välja sellised:
Hologaafiliste CieAura Kleebiste kasutamisel suureneb tähelepanu ja kontsentratsioon üha parema heaolu ja füüsiliste võimete saavutamise suunas. Kleebiste kasutamisel  vajalikuks tingimuseks  on piisav hüdratsioon (vee joomine) - on vaja juua puhast vett!  Pidev vee joomine kleebiste kandmisel on oluline, eriti sportlastele.  Ainukeseks takistamiseks kommunikatsioonile raku tasandil on hüdratsioon, vastavalt puhta vee tarbimisele suureneb rakusisene kommunikatsioon ja niimoodi tugevdame Holograafiliste CieAura Kleepsude mõju.
Hologrammilised CieAura Kleebised kasutavad revolutsioonilise tehnoloogia lähenemisviisi kahe kõige tähtsama organismi funktsiooni - inimkeha elutalituse ja immuunsüsteemi - tasakaalustamiseks. Kui need funktsioonid on seatud sellisse seisundisse, millises nad peavad vastama teie vanusele, siis immuunsusteemi võime eemaldada patogeene inimorganismist (baktereid,viiruseid,seeni) on oluliselt suurenenud. Samuti hakkame saavutama elektrokeemilist tasakaalu oma kehas, mis on vajalik tervete rakkude paljunemiseks.
Arvatakse, et need patogeenid, mis on meie kehas  on paljude haiguste ja tervisehäirete põhjuseks. Kuigi meie keha saab iga päev toitu ja juua, pommitakse keha ka  mikro-kiirgusega, mis  loodud nii inimkonna  poolt  kui ka pärit kosmosest:  Meie elutalituse ja immuunsüsteemi funktsioonid lähevad tasakaalust välja. CieAura tooted taastavad selle tasakaalu võimaldades meie keha loodusliku kaitsesüsteemi toimimist kogu jõuga ja andes sellega  meie kehale uut energiat ning vastupidavust. Sel juhul meie keha parim ravim - meie loomulik immuunsüsteem - hakkab töötama täiel määral.
Hakkate märkama palju olulisi tervise paranemise märke mõningate lahendamata haiguste kõrval. Meie kleebised ei ravi konkreetset haigust, nad lihtsalt lubavad kehal funktsioneerida tervise kõrgamal tasemel. Ja kui on olemas selline looduslik tervendav keskkond, siis keha on võimeline tõhusamalt taastuma ja ravib ennast ise enamamikel juhtudel. Loomulikut üksikud tulemused sõltuvad paljudest faktoritest - nii isiklikest kui ka üldisest tervislikest seisunditest, vanusest, toitumisest jne.      rohkem infot

No comments:

Post a Comment